2013.03.30. 22:04 too damn pretty to die

Régóta tudjuk, bölcs vezérünk körül gyakran sertepertél pár jól fizetett fotós-videós, hogy áhitatos facebook-lájkolói véletlenül se maradjanak le két gumicsizma-felhúzás közötti, falusi gyerek vagyok, az emberek embere, így pózoljak Árpi?, kész vagy Sándor?, meg persze az elmaradhatlan, költői tömörségű Na! beszólásokról. 

Mára is jutott napi PR-fogásból, Húsvéti készülődés címen posztolt a csapat egy 34 másodperces bepillantást Mélyen Tisztelt Miniszterelnök Úr privát szférájába.

Spoiler: Orbán Viktor körülötte sertepertélő lányai között próbál felakasztani egy koszorút (why?), azonban nem éri fel a kampót. Ő nagy bölcsességében úgy dönt, fellép az asztalra, s óvatosan, lányába kapaszkodva oldja meg az elébe tornyosuló kihívást. Ó a fiatal generáció, hű gyermekeink a mi támaszunk. 

A videón minden jóérzésű "ilyen gyöngyszemek miatt lájkolom OV facebookját" ember jót mosolyoghatott, mit sem sejtve, hogy még nagyobb karriert fog befutni:

A szombati félhetes Tényekben ugyanis, a kellően elbagatelizált, esik az eső-riportok utánra pakolt Fidesz 25 tüntetés rövid tudósítása után a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében újra szembejött: Orbán Viktor is húsvétra készülődik, mondja a polkorrekt híradós, bevágva hősünk koszorús kalandját.

(Számolj el tízig.)

Nem, most nem a suttyó médiát fogjuk kurvaanyázni, bármennyire is megérdemelnék.

Helyette ezúttal akarjuk a dolog napos oldalát: még több politikus akasztását a híradóba!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://apuokolbeszoruloarca.blog.hu/api/trackback/id/tr325184823

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.01. 12:52:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Senkit nem zavar, hogy cipőben álldogál a megterített asztalon?
@Dr. jenőke (jenőke): Nincs az az asztal még megterítve,egyenlőre dolgoznak rajta,festik a tojást.Engem inkább az érdekelne,melyik kultúrkörből való az a koszorú,amit igyekszik fölakasztani.Nekem egy újrahasznosított adventi koszorúnak tűnik.Tanulságos elolvasni a facebookos kommenteket.Így valamikor Rákosi elvtársat köszöntötték és halmozták el jókívánságokkal.
Húsvéti versek , Gazember Fidesz,Nesztek! :D

Itt a Húsvét, itt a nyúl,
Viktorunknak alkonyul!

Piros tojás fehér nyuszi,
Orbán Viktor nagyon sunyi!

Zöld erdőben búbos vöcsök,
Kövér László egy nagy köcsög!

Zöld pántlika füstölt sonka,
amit loptak, adják vissza!

Magyar narancs kölnivíz,
a Fideszben sose bízz!!!
cipővel az asztalon? hmm... hiába a suttyóság kijön belőle. A Paraszt gyerek nem bunkó...de..... suttyó maradt,... hiába taníttatták ki a közpénzből a Nép:)
@felcsutisuttyo: Betegek vagytok! A helyett, hogy a családoddal lennél, itt írod a gyűlöletkeltő hülyeségeket. Tudod a Húsvét nem arról szól amit te és társaid művelnek. Neki legalább van egy család akivel együtt van az ünnepeken. És neked? El szívtál már ez alkalomból egy füves cigit, te beteg fasz?! Anyád
Cipőben áll a húsvéti asztalon, ami fölé adventi koszorút akaszt.

Nagyjából ennyi várható egy újkeresztyéntől, akinek az istálló volt a gyerekszobája ahol a tehén volt a fűtőtest.

Egy nemzet idolja.
ez igen... a mini szterelnok agoskodva felteszi husvetkor az adventi koszorut. :DD
hiaba, no! az ifjugardistaknak ott fehervaron nem tanultak annak idejen a kereszteny unnepekrol. :D
@ob.szerver: PONTOSAN! Látom , minden ember fideszesnek születik, CSAK VANNAK AKIK TOVÁBB TANULNAK:)))) hehehhe ( ez nem a te bántásodnak szól!!!)
@Dr. jenőke (jenőke): Cipőben. És? Mezitláb zokniban OK? Hogy kerül a miniszterelnök az asztalra? egyébként furcsállom, hogy Gál Endre munkanélküli műbútorasztaloshoz nem esik be soha a stáb, hanem miniszterelnök úrhoz, és szerintem ez már túl van a magánélet nyugalmának megzavarásán. Milyen élet az, ahol nem lehet egy jót káromkodni, ha az ember nem nőtt elég magasra? Milyen élet az, ahol legszívesebben egy rohadt koszorút sem rakna fel valaki sehova, de a médiamegjelenés miatt mégiscsak köll? Milyen élet az, ahol bizonyosan tudják, hogy a papa által létrehozott akváriumon kívül minden bűzlik, de el kell játszani ezt a szappanoperát?
Nem bántom a "szegény miniszterelnököt" élvezze ki életének e vissza nem térhető napjait. És maradjanak meg ezek a felvételek tanulságul, mint a búzamezős a kopasz Matyival.
@angyali értékrend: világ életében ágaskodott mindenért, mikor az apja verte akkor is sámlira állt....:D Hiába..látszik...így is hülyére verték...Persze nagyon hiányzik neki a verés, a pofonokért helybe megy..pl Brüsszelbe!
@antiliberal: " A helyett, hogy a családoddal lennél, itt írod a gyűlöletkeltő hülyeségeket. Tudod a Húsvét nem arról szól amit te és társaid művelnek. Neki legalább van egy család akivel együtt van az ünnepeken. És neked? El szívtál már ez alkalomból egy füves cigit, te beteg fasz?! Anyád "

Ez egy méltó húsvéti hozzászólás, füves cigi, beteg fasz, anyád, hát számodra mi a húsvét, embertársam? :)))
@légügyi megfigyelő: ez nem embertársad...ez az EMBEREK"SALAKJA", mint a békető bírka:)
Emberek! Biztos, hogy a koszorúnak kellene ott lógnia? :DDDD
Én szegény gyerekeket sajnálom. Több empátiát érdemelnének, mint a szegény német gyerekek. Hiába örökölnek majd hatalmas vagyont, fél Fejér megyét incl. kertvégi négymilliárdos futballstadiont, egész életükben nyomasztani fogja őket hitvány gazember apjuk árnya.
@ob.szerver: nem fogják örökölni....:D elveszik tőlük a lopott holmit..és a korrupcióval szerzett vagyonokat!!!
jobban örülnék ha kötelet kötne fel ,szívesen kihúznám alóla az asztalt
Alcsút dobozon jártam
Orbán Viktort Láttam,
Ez akart szaladni,
Jól kupán vágtam!
Azért örömmel konstatálom, hogy szeretett vezetőnknek van 34 másodperc tiszta pillanata..

Legalább ilyenkor. Húsvétkor. Kamera előtt. Propagandára.
De legalább van.

Következő mikor is lesz, pünkösdkor?
Szerintem nem olyan jó ötlet fél fokkal elforgatni a szöveget.
Szörnyű micsoda diktatúra van itten, kérem szépen!
Hogy elnyomják az embert!Még egy ilyen gyöngyszem is megjelenhetett az index címlapon!
Elvtársak, az a tény, hogy a jobboldal vezeti az országot. A magyargyűlölőknek csak a zsindexes blogokon való rinyálás és maszturbálás maradt. Örülök, hogy még mindig fáj a 2010-es pofáraesés.
Get over it.
Tudtam, hogy a baloldali média ebből is azt fogja kihozni, hogy Orbán Viktor FASISZTA, mert szerintük, nyilvánvaló, hogy igazából a zsidok felakasztásáról, és Dunába lövéséről van szó.
Gondolom az mszp Gyurcsánnyal az élen legkésőbb holnap rendez egy antifasiszta tüntetést.
Nem azt hozta ki a baloldali média, hogy OV fasiszta, hanem, hogy bunkó. A halmazok tekintetében nem minden bunkó fasiszta, de minden fasiszta bunkó. Adventi koszorút húsvétkor? Ez tök ciki...az Evangélium nulla ismerete. Egyébként jellemző a jobboldali kommentek nagyobb része káromkodós, húsvéti alkalommal kifejezetten blaszfém....méltatlan Jézus feltámadásához.
Cipővel az asztalra, amiről eszel. Bravó viktorom. Akkora paraszt vagy, amekkorának látszol.
@antiliberal: ahelyett, hogy a családoddal lennél itt kommentelsz....
Először azt hittem eltévesztették a feliratot, de ahogy látom az asztalon épp tojásfestéshez készülődnek. Hát akkor, hiába no, múltkor az a nagy hó megzavarta oszt hirtelen nem tudta húsvét jön vagy karácsony...
@kutya vacsorája: "ahelyett, hogy a családoddal lennél itt kommentelsz...."

Itt vannak. Az egész család ezen röhög...
"Helyette ezúttal akarjuk a dolog napos oldalát: még több politikus akasztását a híradóba!"

Kedves posztoló!

Sikerült "felzárkóznod" Dénes János (MDF) és Kövér László (FIDESZ) mellé...
Vona Gábor kettős keresztet állít Karácsonykor köztereken.
Gyurcsány rendszeresen bérmálkozott.
Orbán adventi koszorúval pózol Húsvétkor.

Meg nem erősített hívek szerint ez egy katolikus ország.
Ballibbantak muszáj magatok ellen hergelni az embereket?

Miért nem követitek a Liszt Díjas vendéglátós zenészt G. Pétert?
Lindalinda, én jobboldali római katolikus keresztény ember vagyok. Sajnos a kormányon lévő állítólag jobboldali konzervatív kormánynak köze nincs a kereszténységhez, annál inkább a demokratikus centralizmussal működtetett bolsevik diktatúrához. A kereszténység csak propagandisztikus máz náluk - erre bizonyíték a miniszterelnök cipővel az étkezőasztalon húsvétosított adventi koszorút rak fel a plafonra - a külsőségek, ugye? Erről prédikált Ferenc pápa, hogy a karneválnak vége, és ezt nem kéne. Az emberek hergelése pedig tipikus diktátori eszköz - lásd békamenet.
a blikkben meg arról írnak, hogy készíti a sonkáját...

Az se sokkal jobb.
sok beszédnek sok az alja...
Fúú de mocskosul fos trollok itt néhányan. Az asztalkihúzós ötlet a kötéllel tényleg jó :DDDDDD
@Lindalinda: te meg kövesd anyukádat...cumizz
Kit erdekel magyarorszag szegyene ? Egy biztos osszerakta a gazdasagi es politikai felvilagot , minden kozpenzt lenyelnek ezrt nem fejlodik MAGYARORSZAG!
Minielnö kúr el van tévedve mert most nem Karácsony van (hó is elolvadt), sem pediglen Advent, és valóban retkes cipőben ágaskodik a zasztalon (vö. sáros lábbal tiport alapökörvény avagy a polpotmány zasztala), de azért legyünk mégis büszkék rá mert ahogy elnézem ezen a videón nem köpköd szotyihéjat. Fejlődőképes tahó (na!), osztjónapot.
@Dr. jenőke (jenőke): Az EU parlamentben is szaros gumicsizmában oktatta az EU képviselőit a demokráciából!
Súlyos eset!
Nekem a koszorú akasztgatása közben elkövetett dudorászásról az jut az eszembe, hogy ezt olyan emberek szokták elkövetni, akik ügyesen félreállnak a munka előtt, hogy más is hozzáférjen.

Mellesleg akármennyire festik rajta a tojásokat az Orbán lányok, az akkor is az ebédlő, vagy konyhaasztal.
Tehát cipővel a lábunkon nem állunk rá!
Sőt cipő nélkül is csak kivételes esetben, ugyanis néhány évszázada feltalálták a létrát. Gondolom annyira nem szegények Orbánék, hogy ne lenne a spájzban egy ilyen egyszerű szerkezet.

Persze vannak olyan helyek, ahol az asztalon állnak, esetleg részegen ugrálnak, vagy toporzékolnak is rajta, de azt nem Európának nevezik!
Nem dumálni! Akasztani! Minél többet, minél magasabbra, hogy jó sokáig aszalódjanak...!
"Orbánt akasztani nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem. "
Kicsi vagy te ehhez viktor....
Így jár az, aki életében nem dolgozott.
Az "Orbán Viktor akasztása" ütősebb cím lenne:) Már csak úgy "hírértékileg" :)
@lobster thermidor: a kis termetű emberek többsége érzékeny az őket magasságukra emlékeztető dolgokra.
Stallone-nak a Copland című filmben a "lakásában" felvett jelentekhez méretarányosan kisebb bútorokat kellett csináltatni, hogy ne tűnjön kicsinek. Valószínűleg ezért nincs Orbánéknál sem létra, ne emlékeztesse aput.
Meg már hogy nézne ki, nem? Mennyivel macsóbb cipőben az asztalra állni. A zokni, papucs is olyan anti-macsó dolog. Vigyázni kell a média-arculatára, ugye. A színészek se veszik le a cipőjüket a filmeken, amikor az ágyra vetődnek. Nem szexi:)
@Mr. Waszabi: honnan tudod ,mennyire sexi?lehet hogy anikó a cipőre gerjed
@regress: lehet benne valami, végül is 5 gyereket összehoztak:)
Na ja. Abban a genetikai mutációs halmazban ez nagy hagyomány (mármint a sok puja, oszt majdcsak leszen valahogy), ahonnan a dicső vezér származik ...
Addig örülj, amíg az koszorú és nem országrontó balliberális politikus.
ahelyett, hogy a kölykét emelné fel, hogy az akassza be azt a szart...
<PR>Jövő nemzedék, felemelkedés, meg ezek a politikai baromságok. B+ ezt is én segítsem PR-ilag?</PR>
ehelyett cipővel az asztalra, gyereket félreállítva...
bahh.

Bár nekem rohadt mindegy - a megítélésén már nem tud változtatni.
@dr. saint555: remélem a kölykei nem öröklik a papa "trónját"
@dr. saint555:
Sikeres öntökönszúrás példás esete ez a poszt (Gerendás Péter).
orbán viktor felakasztja helyett szívesebben olvasnám, orbán viktort felakasztják
gyakorol a bolse viktátor, hogy jövőre flottul menjen neki
csak stílusosan, disznószaros makkos cipő & fehér zokni
ott jöjjön ki nekik a lopott sunka ahol lement, mást úgy se tudnak, csak államosítani (pl. MANYUP) meg lopni
majd a receptet lehet foglalni az alkutmány 5.0-ba
mindeközben az általa tönkre, nyomorba taszított embereknek ételt osztott a diktátorné a blahán?
csak mer anyucit nem látni

www.168ora.hu/itthon/husveti-etelosztas-blaha-lujza-teren-112130.html

a futballhuligánjai is segédkeztek szaloncukrot osztani ?

nol.hu/lap/allaspont/20130316-a_kubatov-garda
Örüljenek a gyerekei, hogy vannak ilyen tiszta pillanatai. Ilyen állapotban a parkinson kór minden percben várható.
Két, inkább három észrevétel ehhez a bloghoz meg a kommentek többségéhez:

1. elszomorítóan primitívek vagytok, s akkor nagyon diszkréten fogalmaztam. Ha nem a saját szememmel olvasom ezt a hihetetlenül fölösleges és szégyenletes mocskolódást, talán el sem hiszem.
2. Ahogy az ádventi koszorú sem magyar találmány, úgy a húsvéti koszorú sem. Attól, hogy nem hallottatok róla, még létező valóság éspedig igen változatos formában. Főleg német és angol, vallási szempontból protestáns területeken. Bőséges irodalma van a neten, keressetek rá. Pl: www.avidekiotthon.hu/2013/03/husveti-koszoruk.html
3. Senkinek a hitbéli, vallási hovátartozását és elkötelezettségét, azaz alapvető emberi méltóságát nincs joga senkinek megítélni, kétségbe vonni, lefikázni. Még nektek sem, ahogy nekem sem a tiétakét, pedig volna ígény rá.
@susu64: végignéztem a küldött linket - nagyon szép húsvéti koszorúk, nekem ugyan giccsesek egy picinykét, itthon általában szerényen dekorálunk, nincs pl. koszorú. azt hisszük, ilyenkor belül kell a lelkünket rendbetenni...de egyiken sincs négy adventi gyertya, amit ez az ember felakaszt, azon meg igen - vallási hovatartozását senki nem kérdőjelezi meg, mert nincs neki, ha lenne, akkor nem hozna embertelen intézkedéseket, nem folytatna olyan politikát, amely a kereszténység szembeköpése, miféle ember az olyan, aki a kisjövedelműek adójából finanszírozza a kedvenc felső középosztálya kedvteléseit? Aki államosít, központosít, elnyom, diktál, stb. Szóval adventi koszorút körbefonni tavaszi giccsekkel és rajthagyva a négy gyertyát, feltenni, mint húsvéti koszorút, ez nem hit kérdése, hanem az illetőnél hiányzó kultúráé....a mocskolódások minősítésével egyetértek
Húsvéti adventi koszorú virágágyon?
Tényleg agyára ment mindenkinek ez a hosszú tél...
@susu64:

"Senkinek a hitbéli, vallási hovátartozását és elkötelezettségét, azaz alapvető emberi méltóságát nincs joga senkinek megítélni, kétségbe vonni, lefikázni. "

A politikai kufárok visszasettenkedtek a templomokba. És noha állítólagos protestánsként az összes pápának kezet csókolt már, fogalma nincs arról, hogy a négy gyertyás adventi koszorút nem rakhatja ki húsvétkor. Annyi van a fejében, hogy az valami keresztény izé, a húsvét meg keresztény feszt, meg hát kirendelte a tv-t is, hát akkor nosza. A kereszténysége akárcsak a jobboldalisága csak politikai marketingeszköz a számára. Az ő istene a pénz, aminek a megszerzéséhez hatalom kell, és ehhez eszközként használja fel a keresztények hitét.

Itt lenne az ideje, hogy ismét kikergessétek a kufárokat a templomaitokból.
@susu64: hát az egész karácsonyfa, díszítés, meg mütyürök a bajor, sváb területről jöttek - Dél-Németo - és mára, a fenti úrral egyetemben a fogyasztói társadalom uralja a terepet, a hit háttérbe szorult, szóval a svábok meg a bajorok nem annyira reformátusok
@Ponte:
Ezzel szemben:
A tűzkerék-napkerék (Sonnenrad) görgetésének északi hagyománya a XIX. századi északi német illetve skandináv közösségekben alakította ki az adventi koszorú hagyományát.

Az evangélikus közösségekben egy alapvetően pietista szemléletű irányzat volt a romantika korában az ún. „belmisszió". Ez a gazdasági-társadalmi átalakulások során fölbomlott hagyományos - papírforma szerint keresztény - közösségek hittől való elszakadása következtében beállt traumát igyekezett orvosolni. Arra törekedett, hogy a jószerivel már a kultúrától is elszakadt embereket visszavesse a hithez, a kultuszhoz. E mozgalomhoz kötődött a hamburgi lelencgyermekeket istápoló protestáns lelkész, Johann Hinrich Wichern (*1808 -†1881) is. A gyermekek számára alakította ki az első - modern értelemben vett - adventi koszorút, 1839-ben.
Azután én protestánst írtam, nem reformátust. Nem minden protestáns református, de minden református protestáns.
A fogyasztói társadalom meg hogy jön ide?
@Ponte: Kedves Ponte, hiszen éppen te mocskolódsz akkor, amikor - ismeretlenül, az előítéleteid alapján - kétségbe vonod valaki másnak a hitét. Milyen alapon?
Azután, semmilyen szembeköpést nem fedezek föl a tevékenységében, a kisjövedelműeknek, gyerekeseknek, családoknak meg minden propaganda ellenére éppen hogy kedvez, ha pontosabban utána néznél.
A koszorúk valóban túldíszítettek, maga a karácsonyfa is sok esetben éppen hogy giccses, de itt más a lényeg. A húsvéthoz ugyanúgy hozzá tartozik a gyertya, mint az ádventhez, miért ne díszíthetné valaki gyertyával és tojásokkal (ha jól látom, a gyerekek által kifújt tojásokat lógatja föl a koszorú aljára. Mi itthon barkaágakra akasztjuk a kifújt tojásokat).
www.canstockphoto.hu/search.php?term=easter wreath eredete&type=1#types:[1]
@susu64: mucika! "terdre, imahoz!" ha nem eltel meg akkor, enged meg nekunk, hogy ketsegbe vonjuk a viktator "hitet". aki minden volt mar az elmult 30-35 evben csak akasztott ember nem. ugy valtogatja a "hitet" mint mas az alsogatyojat.

aztan felesleges vedeni a vedhetetlent. az adventi koszoru 4 gyertyajanak van funkcioja, a "husveti koszorue" max. az hogy maradt a sifonerban tavalyrol egy adventi koszoru, aztan hasznositsuk. :DD
@angyali értékrend: bizony, letérdelhetnél és imádkozhatnál. Hasznodra válna.
Azután világosítsál föl légyszi, mert hát fiatalka volnék, nem tom mi történt itt az utolsó 65 évben.

Meg persze kíváncsian várom, mi is a funkciója (? talán jelképet szerettél vlna írni, csak épp nem találtad a szót) a 4 gyertyának? Pár ötlet: világosság, 4 hét, 40 nap, Krisztus világossága, vagy valami más?
@susu64: mucika! ne okoskodj nem all jo neked!
wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Funkci%C3%B3
"Szerep vagy rendeltetés, amit egy gép, szerkezet, szervezet vagy személy betölt. Ez az adott szereppel vagy rendeltetéssel megvalósított cél, a fizikai világban elvégzendő vagy megvalósítandó hatás. "
@Tücsök1: de akkor is cipőben lép az asztalra! A küszöbre sem lépünk rá, meg az ágyba se lépünk gumicsizmával.
@susu64: Hát, ha a Viktorral kapcsolatban emlegetett "térdre imához" kifejezésre nem ugrik be semmi, akkor tényleg fiatalka lehetsz, aki nem tudja, mi történt az utolsó 65 évben... :-)
valószínűleg ez egy szimbólum, és arra utal, hogy hamarosan mindenkit fel fognak akasztani, aki másként gondolkodó, és hangot mer adni a véleményének :((

csak dopeman a messiás állíthatja meg az előretörő fasizmust, és a bajnai/gyurcsány/kuncze szentháromság
csak higgyetek ebben elvtársak! erre több a bizonyíték, mint az evolúció elméletre!
@wmiki: igyal meg egy pohar sosavat, aztan fogd a nyuszira! :D
@angyali értékrend: ah... egy felsőbbrendű értelmiségi, liberális demokrata!
látszik, hogy mennyire túlteng bennetek a tolerancia xd
@susu64:

"A tűzkerék-napkerék (Sonnenrad) görgetésének északi hagyománya a XIX. századi északi német illetve skandináv közösségekben alakította ki az adventi koszorú hagyományát."

Ebben az esetben két eset lehetséges.
1. Orbán tanulmányozta az észak-német protestáns liturgiát. Ez, egy olyan embertől, aki totálisan műveletlen és egész életében nem olvasott el egy könyvet sem, váratlan lépés lenne.
2. Az észak-német liturgia von Haus aus a sajátja. Ez egy kommunista parasztcsalád esetében ez nem kevésbé lenne meglepő.

Szerinted melyik a valószínűbb?
Nem értem, mit problémáznak azon a sokszorosan terhelt, elmeháborodott ártányon, amely összekeveri a Feltámadást a Születéssel? A probléma nem itt kezdődik, hanem ott, hogy NEM az Adventi koszorút kellett volna felakasztani a kampóra a vlach ártánynak! Lett volna egy szép temetés, meg egy naggyon csúnya hulla... Ennyi...
@ob.szerver: legvalószínűbb egy harmadik verzió, de ezt inkább - rád való tekintettel - nem írom le.

(lehetséges, hogy nálatok is van karácsonykor karácsonyfa, mégsem echte német forrásból vetted)
@Visionstar: Igazad van!De biztos hirtelen felbukkant egy kamera,és nem volt ideje levetni a cipőjét.Volt időm végignézni az ünnepek alatt az egész képsorozatot meg a kommenteket.Azt az ájult imádatot,ami ott ömlik még Rákosi is megirigyelte volna.Miután az én facebookomon is felbukkant, letiltottam kedves rokonomat.Most itt vívódom,hogy mennyire volt ez keresztényi cselekedet részemről,így húsvét hétfőn.
@wmiki: Igazad lehet, az evolúció káros tévhit, például a naponta több száz, pár ezer méter magasan szálldosó repülők is ezt bizonyítják:)) mindig is ott voltak mióta a korong alakú és lapos föld létezik:) Amúgy itt nem dopemanról van szó hanem Viktor blamájáról, csak szólok...:)
A "közTV" (???)-ben putyinpincsi 2 órát rizsálhatott. Az összes ellenzéki vezető összesn 9-10 percet. Hmmm...
@dr kotász: :0 az evolúciónak köszönhetjük a repülőgépeket?
nem is tudtam, hogy azok is teljesen véletlenül jöttek létre, nélkülözve bármiféle tervezést
mesélj még a tudásodról! xd

nem dopeman fogja váltani viktort? hiszen több milliárd értelmiségi őt választotta elnöknek, teljesen demokratikus módon!
ha nem ő, akkor ki lesz?
@wmiki: Ritka egy sötét alak vagy, a lindalinda állva pisilő párja...

Amúgy Dopemant saját magán kívül senki sem választotta meg elnöknek, ő egy nyóckerben szocializálódott, tanult embernek nem nevezhető valaki - ebben hasonlít a FIDESZ birka-menetek kemény magjára - de neki (pechjére) nem tetszik az Orbán-rendszer, így került a hozzád hasonló "nemzeti érzelmű polgárok" kereszttüzébe...

Persze, ha felidézzük Dr. Schmitt Pál Dr. géniuszát, vagy a köreitekben sokra tartott Dr. Gyökér László házelnököt, akkor tulajdonképpen ennek a szerencsétlen Dopemannak sincs sok szégyenkeznivalója...
@bulista: te biztosan sokat tudsz a sötétségről, ez az érvelésedből tisztán látszik ^^
@wmiki: Mióta elolvastam pár kommentedet, azóta mindent tudok a sötétségről...
@felcsutisuttyo:
Neked meg a jó kurva anyádnak kellene ott lógni, annak a fogatlan prostituáltnak.
süti beállítások módosítása