2014.10.27. 19:39 too damn pretty to die

Ha valamit megtanultunk az elmúlt évek kormányzásából, akkor az a tegnap esti masszívan cinikus Fidesz közlemény pontos ellentéte: kurvára nem vagytok nyitottak az érvekre, békés párbeszédre, és hallgatjátok meg barátsággal és türelemmel azokat, akiknek bármilyen kérdésben ellenvéleményük van.

ervek.jpg

Fotó: Index.hu

Amit a Fidesz 2010 óta csinál a kormányzásban és törvényhozásban, arra minden lehetséges szempontból tökéletesen illik, hogy erőből teszi. Elfoglaltátok az államot, azt csináltok, amit akartok, és ezt nem féltek minden alkalommal a pofánkba dörgölni.

Amikor az egészet elkezdtétek, megpróbáltunk vitázni. Tiltakoztunk békésen, reméltük csillogó szemekkel, hogy a soha nem látott mennyiségű ember, aki a komfortzónájából kimozdulva, az utcára vonulva kifejezi ellenvéleményét ilyen kevéssel azután, hogy felszabadultan szavazott rátok, elér valami hatást, visszazökkent titeket a kontrollálatlan hatalommámorból a racionális gondolkodás ösvényére. A tegnapi közleményhez hasonló, a valóságnak minden síkon ellentmondó kommunikációt kaptunk. Hazudozást, ferdítést, terelést, tündérmesét, ami közben pörgött a háttérben tovább a rombolás.

Legalább a trükköket már kiismertük. Nem csak ez elmúlt évek szélmalomharcait vívó, ilyen-olyan pártot építő vagy különféle elveket valló, politikailag aktív emberek, akiket az éppen a ki a legprimitívebb idióta a környéken című háziversenyben a kormányszóvivői poszt elnyerője könnyedén besöpör a mindent leíró 'ellenzék' varázsszó mögé. Már olyan emberek is érzik, hogy minden forint után, amit a rezsicsökkentéssel adtok, már rég elvettetetek hármat sunyi adókkal vagy nyers erővel, hogy minden kormányinformációnak pontosan az ellenkezője a valóság, akik neve mellé pár éve esetleg narancssárga zsírkrétával rajzoltak halvány kérdőjelet a Kubatov-adatbázist frissítő aktivisták. És kezdik nagyon felbaszni magukat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://apuokolbeszoruloarca.blog.hu/api/trackback/id/tr16838761

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Internet is for porn 2014.10.27. 20:52:33

Menjünk el vasárnap tüntetni az ingyen torrentért és a küpolitikai botrányért. Azzal soha ennyi embert nem mozgattak volna meg. Tisztelt szervezők, nálatok a labda.

Trackback: internetadó 2014.10.27. 20:52:29

Internetadó, az igazi rezsicsökkentés!

Trackback: Tüntetés az internetadó ellen 2014.10.27. 20:51:23

Orbán monnyon le! Orbán takarodj! Kicsit késve érkeztem, a 49-es villamosról leszállva körbepillantottam merre menjek, de csak követnem kellett az emberkígyót. Sietve lépkedtem el a komótosan haladó tüntetésre “sietők” közt, fiatalok, időse…

Trackback: A fiatalokat csak az Internet érdekli. 2014.10.27. 20:50:29

Amikor az Internetadót belengették egy olyan témába tenyereltek bele Orbánék, ami sokkal több szállal kötődik az emberek hobbijához, az életviteléhez, mint mondjuk a 20-30 év múlva esedékes problémává váló nyugdíj. Sarkítva: az sokkal átélhetőbb, hogyR…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása